Atenţionare meteo cod galben de ger!

Judeţul Hunedoara se află de astăzi, 21 ianuarie şi până luni, 25 ianuarie, sub cod galben de ger. În acest interval de timp, va fi vreme deosebit de rece, geroasă noaptea şi dimineaţă, cu minime locale care vor coborî sub -15 grade în cursul nopţilor de 22/23 şi 23/24 ianuarie.

646x404

Ca urmare a acestei atenţionări, la nivelul Municipiului Deva a fost instituit serviciul de permanenţă în cadrul Primăriei, pentru asigurarea intervenţiei rapide în ceea ce priveşte protecţia populaţiei şi a bunurilor aparţinând instituţiei (cămine şi locuinţe sociale, imobile proprii, sedii ale serviciilor din subordinea Consiliului Local). Permanenţa va fi asigurată de către angajaţii Biroului pentru Situaţii de Urgenţă.

În cazul persoanelor fără adăpost, acestea se pot adresa Adăpostului de Urgenţă pe Timp de Noapte Deva (str. Nicolae Grigorescu, nr. 8) care dispune de 30 de locuri de cazare. Accesul în adăpost este posibil între orele 19.00 – 08.00 dimineaţa. Cei care solicită cazare primesc seara o masă caldă şi dimineaţa micul dejun, au posibilitatea să facă duş şi să îşi spele îmbrăcămintea.

Pentru urgenţe legate de persoane aflate în dificultate se poate apela dispeceratul Poliţiei Locale Deva – 0254.232.777.
[slideshow_deploy id=’24093′]