Iluminat public pe centura Petroşaniului

Aproximativ 3 kilometri din şoseaua de centură a municipiului Petroşani vor fi reabilitaţi în acest an. Municipalitatea de la Petroşani s-a asociat cu Consiliul Judeţean, iar din suma alocată pentru această lucrare, anul acesta se va reabilita porţiunea cuprinsă între staţiile de benzină din Aeroport şi sensul giratoriu cu avion. În tot acest timp, consilierii locali vin cu propunerea de a se monta şi stâlpuri de iluminat în zona cartierului Dacia.

iluminat-led

 

“Am şi eu o rugăminte, dacă tot intră în reabilitare porţiunea de la “avion” până la OMV, trebuie să ne gândim că sunt … 3, cu cea de la pod 4 treceri de pietoni. Nu există nici un stâlp de iluminat la Dacia, nici pe partea stângă, nici pe partea dreptă, este şi staţie de maxi – taxi acolo, trebuie să ne gândim ce facem, să punem semafor cu buton, trebuie şi într-o parte şi în alta”, a subliniat consilierul local Marcel Şipeţan.

În ceea ce priveşte cealaltă porţiune, lucrările vor avea loc anul viitor. Modernizarea şoselei de centură implică costuri foarte ridicate, astfel că municipalitatea de la Petroşani s-a asociat cu instituţia judeţeană pentru implementarea acestui proiect. Ministerul Transporturilor a pasat responsabilitatea drumului în grija autorităţilor publice.

[slideshow_deploy id=’19869′]