Prinși de jandarmi la furat de lemne

Trei bărbaţi au fost prinşi de jandarmi, în localitatea Petriș, județul Arad, ca transportau material lemnos în două remorci trase de un tractor. 

la_furat_de_lemne

Cei trei bărbați nu au putut prezenta documentele de însoţire a materialului lemnos, iar în urma verificărilor ulterioare desfăşurate în zona în care s-a exploatat materialul lemnos s-a constatat faptul că, personale în cauză au tăiat nouă arbori nemarcaţi. De asemenea, parcela de pe care s-au tăiat arborii nu aparţinea nici unuia dintre cei trei bărbaţi.

Conform verificărilor efectuate în teren , jandarmii montani au constatat faptul că tractorul folosit nu era înmatriculat, iar conducătorul acestuia nu poseda permis de conducere.

Jandarmii au ridicat materialul lemnos în vederea continuării verificărilor, iar celor trei persoane le-au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de : tăiere ilegală de material lemnos, furt de material lemnos, conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, punerea în circulație a unui autovehicul neînmatriculat/neînregistrat, documente care au fost înaintate pentru continuarea cercetărilor Poliţiei din comuna Petriş, judeţul Arad.

[slideshow_deploy id=’19869′]