Copil accidentat de o mașină a pompierilor

O masina  apartinand pompierilor a accidentat astăzi , un copil din Municipiul Deva .

Accident-SMURD-Bistrita-e1448441260964-680x365

 

Potrivit IPJ Hunedoara ”autospecială de pompieri aflată în misiune cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, pe drumul de acces ce face legătura dintre sediul I.S.U. HUNEDOARA și bulevardul Decebal din Deva,  a acroșat și rănit ușor un minor în vârstă de 5 ani, care fiind lăsat nesupravegheat a încercat să traverseze drumul în fugă,  prin loc nepermis și fără să se asigure.

Autospeciala Detasamentului de Pompieri Deva, se deplasa la un incendiu de vegetatie uscata in zona Cozia, moment în care a acrosat un copilul nesupravegheat.

” In mai putin de doua minute, pompierii specializati in acordarea ajutorului medical de urgenta au ajuns la locul accidentului si au acordat ingrijiri medicale, micutului care avea un traumatism la nivelul fetei. Baiatul a fost transportat la Unitatea de primiri urgente a spitalului din Deva unde a fost preluat de medici si supus unor investigatii medicale amanuntite.  Conducatorul autospecialei cu capacitate mica, de doar 500 de litri, avea semnalele acustice si vizuale in functiune.   Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Hunedoara considera ca incidentul este unul regretabil iar conducatorul autospecialei a dat dovada de prezenta de spirit, evitand producerea unui impact frontal cu urmari grave.  ”, spun reprezentanții ISU Hunedoara.

[slideshow_deploy id=’27126′]