Minore acostate în drum spre școală

În cursul zilei de marți, două minore, ambele având 16 ani,  s-au prezentat , la sediul la sediul Poliţiei Municipiului Hunedoara. Acestea le-au pus polițiștilor că în drum spre școală au fost acostate de un bărbat care , a mimat în faţa lor acte de natură sexuală.

radu-iustinel

”În data de 15.03.2016, la sediul Poliţiei Municipiului Hunedoara s-au prezentat două minore, ambele în vârstă de 16 ani, care au sesizat faptul că, în timp ce se deplasau prin curtea exterioară a stadionului „Michael Klein” din municipiul Hunedoara, o persoană de sex masculin, a mimat în faţa lor acte de natură sexuală.Poliţiştii hunedoreni au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri, iar în  urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat un bărbat în vârstă de 37 de ani,  din municipiul Hunedoara, cu privire la care au stabilit că este suspect de comiterea faptei.”, se arată într-un comunicat trimis de IPJ Hunedoara.

Suspectul, le-a abordat pe cele două minore, care se deplasau prin curtea exterioară a stadionului din Hunedoara, de la domiciliu spre şcoală, şi în prezenţa acestora a săvârşit acte de exhibiţionism şi de natură sexuală explicită, fapt ce le-a speriat pe acestea şi le-a determinat să fugă.

Potrivit verificărilor efectuate de polițiști același suspect a abordat în diferite locuri publice, alte 38 de eleve, din clasele VII – XII, ale unor unităţi şcolare din municipiul Hunedoara,  în timp ce se deplasau înspre/dinspre şcoală, ,   în prezenţa acestora a mima acte de exhibiţionism şi de natură sexuală explicite.

Suspectul a fost reţinut pe o perioadă de 24 ore şi urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea luării măsurilor legale.

[slideshow_deploy id=’24093′]