GALERIE FOTO|„Ziua Porţilor Deschise” la IPJ Hunedoara

Astăzi, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara a avut loc „Ziua Porţilor Deschise” , eveniment organizat cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, unde au fost invitaţi elevi ai unităţilor şcolare din municipiul Deva.

DSC_0192

În cadrul acestui evenimen au fost prezentate atribuţiile şi o parte din dotările specifice Poliţiei Hunedorene, prin standuri ale unor structuri operative (Serviciul Rutier, Serviciul Criminalistic, Serviciul Ordine Publică, Serviciul pentru Acţiuni Speciale etc.). În cadrul aceleiaşi manifestări, ofiţerii Serviciului Resurse Umane vor promova profesia de poliţist oferind informaţii celor interesaţi în a urma cursurile instituțiilor de învăţământ ale M.A.I.

DSC_0193

Tot astăzi, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara a avut  loc faza finală a proiectului educaţional pe teme rutiere „Şcoala Siguranţei TEDI”, la care au participat elevii claselor ciclului primar al Colegiului Naţional Sportiv „Cetate” Deva.

DSC_0216

De asemenea, subunităţile de poliţie din judeţ vor desfăşura întâlniri cu elevii în vederea promovării comportamentelor antivictimale, a prevenirii şi a combaterii delincvenţei juvenile şi a victimizării minorilor, precum şi a consolidării imaginii pozitive a Poliţiei în comunitate.

DSC_0254

DSC_0267

DSC_0283

DSC_0313 DSC_0348(1)

DSC_0407(1)

DSC_0442(2)

DSC_0479

DSC_0471

[slideshow_deploy id=’34454′]