Petroșani. Amenintări, scandal și arestari azi noapte

  În data de 18.10.2016, la ora 23:05, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată telefonic prin intermediul Serviciului Național Apeluri de Urgență 112 de către o femeie din localitate cu privire la faptul că doi bărbați din municipiul Petroșani (ambii aflați sub măsura arestului la domiciliu) se află la poarta casei sale, situată pe strada Aradului. Apelanta a solicitat sprijinul polițiștilor, motivând că cei doi se află în conflict cu concubinul său, aflat în acel moment în locuință.

mires3

În cel mai scurt timp, la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție și unul al jandarmeriei, însă la vederea forțelor de ordine unul dintre cei reclamați, un tânăr în vârstă de 20 de ani, a părăsit în fugă zona, în timp ce celălalt petroșănean, în vârstă de 34 de ani, nu a fost identificat în zonă.

Polițiștii s-au deplasat la locuințele celor două persoane reclamate, unul dintre aceștia, bărbatul în vârstă de 34 de ani, fiind găsit la domiciliu, în timp ce celălalt petroșănean, în vârstă de 20 de ani, nu a fost găsit inițial la domiciliu. Acesta din urmă s-a prezentat la locuință în jurul orei 23:20 și, întrucât  prezenta o plagă tăiată la mâna dreaptă, a fost însoțit de polițiști  la Spitalul de Urgență Petroșani, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.

Fiind audiat de polițiști, tânărul în vârstă de 20 de ani a afirmat că leziunile i-ar fi fost produse de către un bărbat în vârstă de 33 de ani, cu care se află în conflict (concubinul apelantei) cu care s-ar fi întâlnit pe o stradă din municipiul Petroșani, în timp ce se deplasa spre stația C.F.R. din localitate cu intenția de a ajunge în municipiul Alba Iulia, unde, a fost citat în cadrul ședinței de judecată având ca obiect măsura revocării arestului la domiciliu dispusă față de acesta.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiuni de loviri sau alte violențe, urmând ca partea vătămată să întregească probatoriul cauzei cu certificatul medico-legal de constatare a leziunilor suferite.

Ulterior, la sediul Poliției Municipiului Petroșani s-a prezentat femeia care apelat numărul de urgență 112 pentru a solicita sprijinul Poliției, care a depus o plângere penală sub aspectul comiterii infracțiunii de amenințare. În ambele cazuri, polițiștii vor efectua cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani.

Totodată, polițiștii petroșăneni au făcut demersurile necesare în vederea sesizării instanței competente pentru înlocuirea măsurii arestului la domiciliu a celor doi petroșăneni, cu privire la care există indicii temeinice că au încălcat restricțiile impuse de instanța de judecată.

[slideshow_deploy id=’19661′]