Ce n-a reușit CEH-ul, a reușit un simplu salvator miner / Apa Serv Valea Jiului rebranșează sediul Prestserv la rețeaua de apă

gusatConducerea SC Apa Serv Valea Jiului SA Petroșani a luat decizia de a rebranșa, în cursul zilei de astăzi, sucursala Prestserv( fostul Salvamin)  din cadrul Complexului Energetic Hunedoara, la rețeaua de alimentare cu apă.

Măsura vine ca urmare a unui mesaj transmis de un salvator miner (dl. Cornel Gușat) directorului general al operatorului de apă din Valea Jiului. ”Am apreciat sinceritatea acestui salvator miner și modul de abordare a problemei generate de neplata facturilor la apă de către conducerea Complexului Energetic Hunedoara și, așa cum am precizat și ieri, înainte de a la măsura debranșării la unele sedii ale CEH, nu-mi doresc sub nici o formă ca minerii, muncitorii care-și fac datoria în subteran și, cu atât mai puțin, salvatorii mineri să fie afectați de acestă măsură”, declară dl. Costel Avram, directorul general al ASVJ.

În acest sens, Apa Serv va rebranșa în cusul zilei de joi, 17 noiembrie 2016 sediul Prestserv la rețeaua de alimentare cu apă. Măsura restricționării alimentării cu apă potabilă  este şi va rămâne  categorică în ceea ce privește sediul principal al CEH și Hotelul Onix, până când conducerea Complexului Energetic Hunedoara va lua măsurile corecte și necesare privind plata facturilor restante acumulate pentru consumul de apă, se arară într-un comunicat al ASVJ, primit la redacție.

Conducerea Apa Serv Valea Jiului dă asigurări că măsura luată nu are nici un fel de conotație politică, așa cum se sugerează într-un comunicat de presă al CEH, ci ține exclusiv de regulile economice și contractuale asumate de părți, dar și de nevoia păstrării locurilor de muncă ale celor 509 de salariați ai societății noastre, care trăiesc și muncesc, la rândul lor, în Valea Jiului.

Sursa foto: facebook

[slideshow_deploy id=’20328′]