Momit cu „fetițe” și tâlhărit

Un hunedorean de 47 de ani a căutat să se delecteze cu o prostituată dar, în loc de amor, a primit o bătaie și a fost jefuit de toți banii pe care-i avea la el. Incidentul s-a petrecut în Alba Iulia spun polițiștii, iar individul a fost identificat și reținut de oamenii legii.
edb_2999-620x400
„Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia l-au identificat și reținut pe B.G.P., de 30 de ani, din Alba Iulia, care este bănuit de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată ce a fost sesizată poliției în noaptea de 12/13 noiembrie a.c.
În sarcina tânărului s-a reținut faptul că, în seara zilei de 12 noiembrie, în timp ce se afla într-un local public din Alba Iulia, l-a acostat pe un bărbat de 47 de ani, din Simeria, județul Hunedoara, căruia i-a propus să-l conducă la o tânără cu care să întrețină relații sexuale.
Ajunși pe strada Nicolae Bălcescu din Alba Iulia, B.G.P. l-a agresat pe bărbatul din județul Hunedoara și i-a sustras portmoneul în care avea suma de 180 de lei”, spun reprezentanții IPJ Alba. Suspectul va fi dus în fața procurorilor pentru cercetări și ar putea ajunge în arest preventiv.
[slideshow_deploy id=’36591′]