Ofițerii DGA au descins la traficanții de țigări din Hunedoara

Mai multe persoane din județul Hunedoara sunt vizate de ancheta DGA, dar și din județul Bihor. Printre suspecți sunt și cadre militare, a informat Direcția Generală Anticorupție (DGA).

 

Perchezițiile, care vizează și autovehicule ale suspecților, sunt efectuate de lucrători de poliție judiciară de la Direcția Generală Anticorupție (DGA) — Serviciile Județene Anticorupție (SJA) Bihor și Hunedoara, sub coordonarea unui procuror desemnat din cadrul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Cluj.

„Cauza a fost înregistrată urmare a sesizării din oficiu a ofițerilor D.G.A. — S.J.A. Bihor, fiind vizate cadre militare din M.A.I. și M.Ap.N. alături de alte persoane civile care sunt suspectate de implicarea în activități de contrabandă cu țigarete de proveniență Serbia și Ucraina”, se arată într-un comunicat al DGA. După finalizarea perchezițiilor domiciliare, persoanele vizate vor fi aduse cu mandate de aducere la sediul organului de urmărire penală, urmând a fi audiate de procurorul militar.

[slideshow_deploy id=’17636′]