Restricții de trafic pe strada Tudor Vladimirescu din Petrila

Apa Serv Valea Jiului informează că în vederea execuţiei lucrărilor de reabilitare a reţelelor de apă care fac parte din proiectul ”Modernizarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Hunedoara (Valea Jiului) – 2014-2020” – pentru  contractul de lucrări ” VJ-CL-04 Reabilitarea rețelelor de apă și canalizare Petrila ”, în perioada 26.05 – 4.06.2021, se va închide circulația pe strada Tudor Vladimirescu în zona cuprinsă între intersecția din zona Poliției Locale până în zona intrării la blocul 38. Măsura este necesară deoarece se vor executa lucrări pe acest tronson din cadrul proiectului.

Compania de apă din Valea Jiului menționează că pentru lucrările din cadrul proiectului există, avize, aprobări necesare execuției, inclusiv Management de trafic aprobat de Poliția Petrila.

Apa Serv Valea Jiului își cere scuze abonaților din zonele afectate de aceste lucrări, pentru disconfortul cauzat și informează că aceste investiții vor avea drept rezultat îmbunătățirea calității serviciilor oferite beneficiarilor noștri.