Restricții de apă în regim de AVARIE, astăzi, la PETRILA

Apa Serv Valea Jiului S.A. Petroşani anunţă restricţie în regim de AVARIE la reţeaua publică de alimentare cu apă, care necesită intervenţie imediată . Furnizarea apei potabile se ÎNTRERUPE după cum urmează:
DATA: 16.03.2023
Localitatea: Petrila.
Zona afectată: str. Soimilor, B.Delavrancea, Izvorului.
Estimarea pentru reluarea serviciului de alimentare cu apă ora : 15:30.
Apariţia unei AVARII pe reţeaua publică de alimentare cu apă NU poate fi prevăzută şi este însoţită, de regulă, de întreruperea imediată a furnizării apei. În astfel de situaţii, anunţarea întreruperii furnizării apei este ulterioară sistării efective a alimentării cu apă.
Echipa noastra se afla la faţa locului şi va depune tot efortul ca timpul de remediere al defecţiunii să fie cât mai scurt.
Menţionăm că, în anumite zone pot apărea decalaje în privinţa reluării serviciului de alimentare cu apă, în funcţie de realizarea parametrilor de calitate/ presiune ai apei.
Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate, iar în cazul în care la repunerea în funcţiune a serviciului de alimentare cu apă se observă deficienţe în parametrii de furnizare ai apei, vă rugăm să transmiteţi orice sesizare la Dispeceratul central, telefon: 0254/543144; 0254/541861: 0354/108203 sau WhatsApp 0766/068152 program permanent.