Se închide circulația pe Calea Brăii din Lupeni între 2 mai și 6 iunie 2023

Apa Serv Valea Jiului  S.A. Petroșani informează că, începând cu data de 2 mai 2023 și până în data de 6 iunie 2023 se va închide circulația pe strada Calea Brăii din municipiul Lupeni, deoarece se vor executa o serie de lucrări pe acest tronson rutier.

Măsura vine ca urmare a lucrărilor de reabilitare a reţelelor de apă care fac parte din proiectul ”Modernizarea infrastructurii de apă și apă uzată în judetul Hunedoara (Valea Jiului) – 2014-2020” – pentru contractul de lucrări ” VJ-CL-08 Reabilitarea rețelelor de apă și canalizare Lupeni Vest si a aductiunii Braia”.

Pe perioada aplicării restricției de circulație, semnalizarea rutieră va fi făcută în conformitate cu normativele în vigoare și cu managementul  de trafic aprobat pentru acest proiect, circulația urmând a se desfășura pe rutele ocolitoare existente în zonă. Reprezentanții companiei de apă menționează că pentru lucrările din cadrul proiectului există, avize, aprobări necesare execuției, inclusiv Management de trafic aprobat de Poliția Lupeni.

Apa Serv Valea Jiului își cere scuze abonaților din zonele afectate de aceste lucrări, pentru disconfortul cauzat și informează că aceste investiții vor avea drept rezultat îmbunătățirea calității serviciilor oferite beneficiarilor.