Triplă lansare de carte, sub egida UZPR, la teatrul din Petroșani

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR) – Filiala Timiș, împreună cu revista culturală ”Luceafărul de Vest” organizează la Petroșani o triplă lansare de carte a unor cunoscuți scriitori români contemporani.

Astfel, jurnalistul și scriitorul Dumitru Buțoi, redactor șef al revistei ”Luceafărul de vest” va prezența volumul de versuri ”Spitalul de îngeri”, apărut în acest an la Editura Giroc; scriitorul Nicolae Toma va prezenta volumul de versuri ”Zece pași spre înțelepicune”, apărut în anul 2022 la aceeași Editură Giroc, iar scriitorul Ioan Nicolae Mușat va prezenta volumul de eseuri religioase ”Ergogetica. Împărăția Cerurilor. Schița 1”, apărut în anul 2022 la Editura Teocora.

Parteneri ai evenimentului sunt Teatrul Dramatic ”I.D. Sîrbu” din Petroșani, Exclusiv Media Group, Asociația ASCIOR Buzău, Asociația MINADOR Timișoara și Asociația Cultural-Umanitară ”Luceafărul de Vest” Timișoara.

Cu același prilej, pe lângă prezentările de carte și lecturile de poezie din volumele prezentate, va avea loc și o expoziție de artă plastică, în care vor expune pictorițele Mirela Cocheci și Carmen Pinte.

Evenimentul va avea loc marți, 21 noiembrie 2023, de la ora 16,00 în foaierul Teatrului Dramatic ”I.D. Sîrbu” din Petroșani. Intrarea este liberă și binevenită, pentru publicul interesat!