Prăjitură crocantă cu caramel și ciocolată
Dacă îți plac deserturile cu blat crocant, trebuie să încerci această rețetă de prăjitură cu ciocolată și caramel, pentru care ai nevoie de doar câteva ingrediente.
Ingrediente
400 g biscuiți graham
230 g unt, cubulețe
200 g zahăr
½ linguriță esență de vanilie
1 vârf linguriță sare
265 g fulgi de ciocolată
65 g nuci pecan
Mod de preparare
Așezi biscuiții unul lângă altul, într-o tavă, tapetată cu hârtie de copt. Într-un vas, combini untul, esența de vanilie și sarea, la temperatură medie. Amesteci continuu, până când zahărul se topește și capătă o culoare aurie, aproximativ 10-15 minute.
Torni cu grijă compoziția caldă peste biscuiți, în tavă. Presari uniform fulgii de ciocolată. Nivelezi, dacă este nevoie. Decorezi cu nucile mărunțite. Lași la răcit, timp de 1-2 ore. Tai în bucați potrivite. Servești imediat.
Sursa: damndelicious.net
[slideshow_deploy id=’20328′]