Control judiciar pentru omul de afaceri acuzat de viol

      Omul de afaceri iranian acuzat că a violat o minoră este cercetat sub control judiciar, măsură dispusă pe o perioadă de 60 de zile.

s560x316_violataEste în continuare în libertate, însă are anumite obligaţii impuse de măsura controlului judiciar. Este vorba despre omul de afaceri Nasrollah Shariat Nalkiashari, cunoscut drept Naser, cercetat de procurorii din Petroşani pentru viol.

Fapta s-ar fi petrecut miercuri seara, după ce fetiţa ar fi fost acostată într-o zonă centrală din Petroşani. Omul de afaceri iranian ar fi ademenit-o pe fetiţăîn aparatamentul său, spunându-i că vrea să-i dea un lănţişor de aur ca să „o ajute”, dar mai apoi a întreţinut relaţii sexuale împotriva voinţei acesteia. Sunt informaţii conform cărora minora ar fi fost şi lovită cu palma dar şi cu cureaua, lovituri care i-ar fi provocat mai multe echimoze la nivelul corpului, iar cel care a sesizat poliţia este chiar tatăl fetiţei. „Plângerea a fost înregistrată şi s-a constituit un dosar penal care se află în cercetare sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani. Deocamdată şi se adminsitrează probatoriul”, a declarat joi purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara, Bogdan Niţu. În cauză a fost duspusă şi o expertiză medico – legală, absolut necesară în astfel de situaţii.

[slideshow_deploy id=’17330′]