Serviciul de distribuție a gazelor naturale va fi sistat joi, 18 noiembrie, pe mai multe străzi din orașul Petrila, jud. Hunedoara

Pentru cuplarea unor conducte noi la sistemul de distribuție a gazelor naturale, compania Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale joi, 18 noiembrie, începând cu ora 09:00 pe străzile Privighetorilor, Tudor Vladimirescu, Alexandru Sahia și parțial pe str. Republicii și Minei din orașul Petrila.

Reluarea alimentării cu gaze naturale se va efectua treptat, începând cel mai probabil cu ora 17:00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Compania regretă disconfortul creat şi mulţumeşte pentru înţelegerea şi sprijinul acordat pentru desfăşurarea acestor lucrări.