Supercom colectează gratuit, pe 4 martie, deșeurile voluminoase din Lupeni și Uricani

Prima campanie specială de colectare a deșeurilor voluminoase organizată în acest an de Supercom SA, operatorul de salubritate din zona 4 Valea Jiului a SMID Hunedoara se încheie sâmbătă, 4 martie 2023.

În această zi, campania se va desfășura în localitățile Lupeni și Uricani. Locuitorii din aceste două orașe vor putea depune la punctele gospodărești, în intervalul orar 10,00-14,00 deșeuri din categoria celor considerate voluminoase, consând în general în obiecte de mobilier, saltele, aparate de uz casnice (altele decît cele electrice sau electrocasnice), oglinzi etc. Acestea vor fi ridicate gratuit în aceeași zi, după-amiază de angajații companiei de salubritate.

Supercom reamintește că serviciul de colectare al deșeurilor voluminoase este gratuit numai în cadrul campaniilor speciale organizate în acest scop, campanii care au loc în fiecare localitate în care acționează acest operator, o dată la trei luni. În afara acestor campanii, depozitarea deșeurilor din categoria menționată este strict interzisă.