Curs de programare și de siguranță pe internet, la Biblioteca județeană ”Ovid Densușianu”

Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara – Deva, cu sprijinul Consiliului Județean Hunedoara și în parteneriat cu Logiscool Deva, organizează un Curs de programare și de siguranță pe internet.

”Copilul dumneavoastră este interesat de programare și de rezolvarea jocurilor logice? Atunci acest eveniment/ curs oferit de Logiscool Deva este pentru el! Aceasta este o ocazie excelentă de a dobândi experiență și de a pătrunde în mentalitatea de programatori. Copiii vor deveni „programatori” pentru o zi, rezolvând ghicitori, puzzle-uri și descifrând coduri secrete, obținând o privire de ansamblu asupra gândirii algoritmice. Vom vorbi, de asemenea, despre securitatea pe internet și despre prezența lor online”, spune Ioan Sebastian Bara, managerul Bibliotecii județene ”Ovid Densușianu”.

Înscrierea va avea loc în perioada 14.12.2023 – 19.01.2024 pe pagina web: https://www.logiscool.com/ro/programs/workshops (alegeți locația Deva/ Junior Programmer la Biblioteca și completați formularul de înscriere cu datele dumneavoastră).

Cursul va începe în data de 27.01.2024 la sediul Bibliotecii Județene „Ovid Densusianu” Hunedoara – Deva, str. 1 Decembrie 1918, nr. 26, municipiul Deva, la Sala de Lectură, începând cu ora 1000.