ANM revizuiește prognoza METEO. Temperaturi extreme la final de august 2019

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie au emis o nouă prognoză pentru săptămâna 26 august- 1 septembrie.

Valorile termice vor fi mai ridicate decât de obicei, mai ales în jumătatea vestică a teritoriului.

Luni, maxima zilei de de luni este 33 de grade Celsius, alături de un cer predominant însorit. Vântul vine din partea de est-nord-est 13 km/h și cu rafale de 18 km/h. Minima va fi de 17 km/h și cu un cer mai mult senin. Vânturi vin din zona de est-nord-est, cu rafale de 17 km/h.

Marți

Maxima zilei de marți este de 33 de grade Celsius, alături de un cer predominant însorit. Vânturi vin din partea de est-nord-est cu 11 km/h și cu rafale de 17 km/h. Minima este de 17 grade Celsius, alături de un cer mai mult senin. Vânturi vin din zona de est-nord-est cu 7 km/h și cu rafale de 15 km/h.

Miercuri

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie anunță maxima de 32 de grade Celsius, alături de un cer predominant însorit. Vânturi vin din partea de est-nord-est cu 9 km/h și cu rafale de 15 km/h. Minima nopții este de 16 grade Celsius, alături de un cer senin. Vânturi vin din partea de est-nord-est a teritoriului României cu 7 km/h și cu rafale de 15 km/h.

ziarulunirea.ro