Copacii rupţi sub greutatea zăpezii au blocat DN 66A

Iarna face ravagii pe drumurile judeţene, iar zăpada amestecată cu apă a rupt deja mai mulţi copaci care au blocat traficul.

DN66A a fost blocat, noaptea trecută, pe raza localităţii Valea de Brazi şia  fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru degajarea acrosabilului. „În cursul acestei nopţi, pompierii Gărzii de intervenţie Lupeni au fost implicaţi în două operaţiuni de deblocare a circulaţiei pe DN 66 A, pe raza localităţii Valea de Brazi. Drumul a fost blocat ca urmare a prăbuşirii, pe carosabil, a copacilor rupţi sub greutatea zăpezii căzute”, a declarat, miercuri, căpitan Anemona Doda, purtător de cuvânt al ISU Hunedoara. Echipajele de pompieri au intervenit cu motofierăstraie pentru segmentarea copacilor şi îndepărtarea acestora de pe carosabil.

Pe de altă parte, în aceeaşi noapte, pompierii Gărzii de intervenie Lupeni au acţionat şi pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un cablu situat pe un stâlp de înaltă tensiune din Lupeni. După ce specialiştii Enel au debranşat stâlpului de înaltă tensiune de la reţeaua de curent pompierii au lichidat incendiul în doar câteva minute.

 



(Următoarea știre) »