Ovidiu Pera răspunde reclamaţiilor că ar fi plănuit incendierea unei case: „Sunt victima unei răzbunări”

PERAOvidiu Ioiescu „Pera”, unul dintre foştii lideri ai lumii interlope din Deva anilor 2000, a fost reclamat că ar fi fost în spatele incendierii unei case din Şoimuş, care aparţine familiei unui tânăr cu care el s-ar fi aflat în conflict. Pera a negat acuzaţiile.

Ancheta incendiului provocat la casa unei familii din Şoimuş nu a lămurit până în prezent împrejurările în care acesta a avut loc, însă Ovidiu Ioiescu „Pera”, acuzat de apropiaţii proprietarului că ar fi comandat incendierea, neagă orice implicare.„Eu nu am niciun motiv să îi fac rău omului, nu ne-am certat vreodată. În al doilea rând, eu nu mai fac nicio prostie. Din 2004, când am fost arestat, nu am mai avut niciun dosar penal. Este posibil ca acele acuzaţii la adresa mea, în urma incendiului să fie o înscenare făcută de persoane care mă duşmănesc sau să fie un gest pus la cale de cineva care vrea să ne asmută unul împotriva celuilalt”, a afirmat Ovidiu Ioiescu.

În seara de sâmbătă casa unei familii din Şoimuş a fost atacată cu o torţă improvizată. Persoane necunoscute au coborât dintr-un autoturism, au spart fereastra, iar apoi au aruncat torţa în interior, provocând un incendiu. Fiul proprietarei, un tânăr de 33 de ani, a reclamat incidentul la Poliţie. „În urma sesizării, la faţa locului s-a deplasat de urgenţă o echipă operativă care a stabilit faptul că a fost distrusă prin incendiere perdeaua şi o parte  unei canapele, prejudiciul estimat fiind de aproximativ 3.000 de lei. Din fericire, deşi erau în imobil, proprietarii nu se aflau în momentul respectiv în camera afectată, astfel încât nu au rezultat victime în urma comiterii faptei, ci doar pagube materiale minore”, informa Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara. La scurt timp, apropiaţii familiei care a fost ţinta atacului au reclamat că la originea acestuia ar sta Ovidiu Ioiescu „Pera”, fost condamnat la începutul anilor 2000, în dosarul „Spumă şi Bibanu”, al grupărilor interlope din Deva. Reclamaţiile nu au fost dovedite, iar Ovidiu Ioiescu susţine că din 2004 nu a mai avut probleme cu legea, pe numumele lui nefiind niciun dosar penal, de la acea vreme.

Poliţiştii fac cercetări în acest caz.



« (Știre anterioară)