Urmărită de blestem?! Alţi doi copii ai femeii care şi-a pierdut pruncii în incendiu au fost omorâţi de un fost concubin

Incredibil, cum viaţa bate filmul de cele mai multe ori. Femeia ai căror prunci au murit în incendiu noaptea trecută şi.a mai pierdut doi copii în urmă cu aproximativ 12 ani, după ce aceştia au fost omorâţi de fostul concubin.

 

1-profesor-universitar-mort-in-incendiu-la-herculaneDouă crime, comise la scurt timp una după cealaltă care i-a îngrozit pe localnicii din Cîmpu lui Neag, o localitate de lângă Uricani, acolo unde stătea atunci Alina Ardelean. Cazul a fost instrumentat de procurori la vremea respectivă, iar pe parcursul anchetei au ieşit la iveală amănunte înfiorătoare.

Ancheta a demarat ca urmare a sesizării făcute de bunicii copiilor, un băieţel de șapte luni, respectiv o fetiţă de nici doi ani, care au considerat suspect decesul băieţelului şi au alertat organele de anchetă. Potrivit datelor vremii, concubinul femeii a rămas singur cu bebelușul. Beat fiind, bărbatul a încercat să-și liniștească fiul care plângea şi, iniţial, i-a dat o sticlă cu lapte. Cum copilul nu s-a liniștit, el l-a lovit în cap cu biberonul. A observat că băieţelului a început să îi curgă sânge din nas, dar nu și-a făcut vreo problemă, iar bebelușul a murit a două zi.

Anchetatorii au descoperit însă că pe trupul micuțului existau și alte urme de violentă, în speță vânătăi în jurul gâtului care duceau spre concluzia că ar fi fost și strangulat.

Anchetă a fost continuată pentru lămurirea cauzelor morții celui de-al doilea copil, o fetiţă de nici doi ani. Aşa a ieşit la iveală faptul că aceasra a fost bătută și sufocată tot de către tatăl sau. Încercând să scape de închisoare, bărbatul și-ar fi convins concubina să îngroape fetiță în albia unui pârau secat din spatele propriei curți şi au decis că, dacă cineva observă lipsa ei, să spună că a fost internată într-un spital de psihiatrie. Povestea era credibilă pentru că Măria avea unele tulburări de comportament provocate de nenumăratele lovituri primite în cap de la Condurache.   Cadavrul fetiței a fost dezgropat de criminaliști, anchetatorii făcând în același timp și reconstituirea. Ambele cadavre au fost autopsiate de către medicii legiști, iar tatăl copiilor a fost acuzat de omor deosebit de grav. Condamnat la închisoare, bărbatul şi-a găsit sfîrşitul după gratii.

O singură fetiţă, care atunci avea trei ani, a scăpat de urgia bărbatului şi asta pentru că era la bunici. Iar acum este singurul copil care i-a mai rămas Alinei Ardelean şi asta pentru că nu era nici acum acasă, cu frăţiorii ei, carbonizaţi în incediu.

[slideshow_deploy id=’13842′]