Servicii medicale pentru elevi

 

Direcţia de Asistenţă Socială din Petroşani caută să contracteze servicii de medicină şcolară. La Petroşani sunt mai multe unităţi de învăţământ, iar pentru acestea este nevoie de prestarea unor servicii medicale. Astfel, DLAS caută să încheie contracte cu medicii de familie.

medicale-sfm.md-studentfm.md_

“În conformitate cu prevederile H.C.L. nr.44/2016 privind aprobarea încheierii unor contracte de servicii de asistență medicală școlară cu medicii de familie, pentru unitățile de învățământ în care nu există cabinete medicale școlare, Direcția de Asistență Socială Petroșani urmează să încheie contracte de prestări servicii de asistenţă medicală în unităţile de învăţământ din municipiul Petroșani, unde nu există cabinete medicale școlare. Serviciile de medicină școlară contractate potrivit – Ordinului nr. 653/2001 al ministrului sănătății și familiei privind asistența medicală a preșcolarilor, elevilor și studenților”,  se arată în anunţul DLAS Petroşani.

Serviciile medicale constau în   imunizări, triaj epidemiologic, servicii de examinare a starii de sanatate a elevilor (examenul medical de bilanţ al stării de sănătate din clasele I, a IV-a, a VIII-a, a XII-a/a XIII-a ani terminali şi ultimul an al şcolilor profesionale). Direcţia de Asistenţă Socială invită medicii de familie interesați să furnizeze servicii de medicină să se prezinte la sediul D.A.S. pentru depunerea ofertelor de preţ.

[slideshow_deploy id=’22083′]