Recitalul de Crăciun al copiilor de la Casa Pollicino, o emoționantă lecție de viață

policino3Probabil una dintre cele mai speciale serbări de Crăciun a avut loc astăzi la sala de marmură a Primăriei municipiului Petroșani. Protagoniști au fost copiii speciali de la Casa Pollicino din Petroșani, care au demonstrat încă o dară că nici o dizabilitate nu poate sta în calea bucuriei de a trăi și de a fi fericit într-o comunitate care te acceptă și te respectă ca atare.

Printre cei care s-a aflat și astăzi alături de copiii de la Pollicino, la ceas de sărbătoare, s-a numărat și primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi. ”Orice reîntâlnire cu copiii şi tinerii care au nevoie de îngrijiri speciale mă umple de o bucurie greu de descris în cuvinte. Astăzi am fost alături de copiii de la Casa Pollicino la serbarea de Crăciun. Acești copii sunt cei mai speciali copii pe care noi îi avem. Pentru acest lucru eu îi felicit pe părinți și pe cei care au grijă de ei în fiecare zi, pe cei de la Pollicino, dar și pe toți cei cunoscuți sau necunoscuți care sunt alături de ei. Sunt convins că acești copii au fost foarte cuminți și Moșul va veni la fiecare dintre ei. Tuturor celor implicați în îngrijirea, creșterea și dezvoltarea acestor copii, dar și familiilor lor, le urez multă sănătate, multă putere, răbdare și credință în Dumnezeu. Sărbători fericite, un Crăciun Fericit și LA MULȚI ANI!”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi.

Pentru toți cei care au reușit să pună astăzi în scenă un unic și emoționant recital artistic, Moș Crăciun a oferit cadouri specifice, acestea fiind înmânate chiar de către primarul Petroșaniului.

policino1

***

policino2

***

policono4

 

[slideshow_deploy id=’13835′]