Tâlharul de la cazino și complicele său, arestați preventiv

Autorul jafului este un tânăr de  20 de ani, din Aninoasa. Individul a încercat să jefuiască alte două săli de jocuri de noroc folosindu-se de un pistol de jucărie. 

Aninoșeanul de 20 de ani se baza la „lovituri” pe un complice, un alt tânăr de 24 de ani, din Petroșani, prins și el de polițiști și cercetat pentru complicitate la tâlhărie calificată.

„În urma activităților investigative întreprinse de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Petroşani,  cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale s-a reuşit identificarea persoanei care, în data de 28.09.2017, în jurul orei 06:00, prin amenințarea cu un cuțit, a deposedat-o pe angajata unei  săli de jocuri din Petroşani de suma de 30.000 lei.

Acesta este un tânăr din Aninoasa, în vârstă de 20 de ani, şi este cercetat şi pentru că marți, 10 octombrie a.c., în jurul orei 03.05, după ce a pătruns într-o sală de jocuri aparținând unei societăți comerciale din Oradea, purtând pe cap o cagulă, ar fi amenințat casiera cu un pistol și ar fi solicitat banii din casierie. Acesta nu a reușit însă să sustragă bunuri sau valori, întrucât angajata societății a ieșit din sala de jocuri și a strigat după ajutor, cel în cauză fugind de la fața locului.

Același tânăr este bănuit de polițiștii orădeni că tot marți, 10 octombrie a.c., în jurul orei 05.25, ar fi pătruns în aceeași modalitate într-o altă sală de jocuri aparținând unei societăți orădene, însă nu a reușit să sustragă nici de acolo bunuri sau valori, întrucât una dintre angajate a reușit să activeze butonul de panică”, a declarat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Cei doi au fost arestați pentru 30 de zile, unul de magistrații din Oradea iar celălalt de cei de la Petroșani.

[slideshow_deploy id=’19661′]