Consiliul județean Hunedoara / Anunț public pentru dezbatere publică

ANUNȚ PUBLIC pentru dezbatere publică

CONSILIUL JUDEŢEAN HUNEDOARA, cu sediul în Deva, Bd. 1 Decembrie 1918, nr. 28, jud. Hunedoara, titular al “PLANULUI JUDEŢEAN DE GESTIONARE A DEŞEURILOR-JUDEŢUL HUNEDOARA”, anunță publicul interesat asupra audierii publice a raportului de mediu, care va avea loc în data de 08.06.2021.

În condițiile create de decretare a stării de urgență pe teritoriul României prin Decretul Președintelui României nr. 195/2020, Agenția pentru Protecția Mediului Hunedoara anunță publicul interesat că dezbaterea publică  va avea loc in data de 08.06.2021 si se va desfășura on-line.

Proiectul de plan şi Raportul de mediu pot fi consultate la următoarele adrese de internet:  cjhunedoara.ro şi http://apmhd-old.anpm.ro/docfiles/view/147853

Publicul interesat poate transmite în scris comentarii / opinii / observaţii privind documentul menționat prin poştă la A.P.M. Hunedoara, str. Aurel Vlaicu, nr. 25, Deva sau pe e-mail la adresa office@apmhd.anpm.ro, cât şi la CONSILIUL JUDEŢEAN HUNEDOARA la adresa de e-mail cjh@cjhunedoara.ro, până la data de 08.06.2021

ANUNȚ PUBLIC la finalizarea Raportului de mediu

CONSILIUL JUDEŢEAN HUNEDOARA, cu sediul în Deva, Bd. 1 Decembrie 1918, nr. 28, jud. Hunedoara, titular al “PLANULUI JUDEŢEAN DE GESTIONARE A DEŞEURILOR-JUDEŢUL HUNEDOARA”, anunță publicul interesat asupra disponibilizării proiectului de plan și finalizării Raportului de mediu. Consultarea proiectului de plan și a Raportului de mediu se poate face online la adresele: cjhunedoara.ro şi http://apmhd-old.anpm.ro/docfiles/view/147853.

Comentariile și propunerile publicului se vor transmite în scris la sediul titularului din Deva, Bd. 1 Decembrie 1918, nr. 28, jud. Hunedoara și la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Hunedoara, din Deva, str. Aurel Vlaicu, nr. 25, jud. Hunedoara, în termen de 45 de zile calendaristice de la data prezentului anunț.