În “Dosarul Moloţ”. Consilieri judeţeni citaţi la DNA

 

Mai mulţi consilieri judeţeni au fost citaţi la DNA în calitate de martori, în dosarul care vizează fosta conducere a Consiliului Judeţean, respectiv Mircea Ioan Moloţ şi Tiberiu Balint.

44e2d052816361b1602f9b361eb7a120

Informaţia a fost confirmată chiar de actualul preşedinte al administraţiei judeţene, Adrian David, audiat la rândul său în calitate de martor în acest dosar la finele lunii octombrie. „Într-adevăr, au fost citaţi şi ceilalţi consilieri judeţeni care încă nu au fost audiaţi”,a  declarat preşedintele CJ Hunedoara, Adrian David.

Reamintim că fosta conducere a CJ Hunedoara, adică Mircea Ioan Moloț și Tiberiu Balint, este cercetată de DNA pentru fapte de corupție într-un dosar în care mai sunt implicați și trei oameni de afaceri, unul dintre ei fiind chiar ginerele lui Mircea Ioan Moloț.

De anul trecut, de când DNA a descins la CJ Hunedoara, Mircea Ioan Moloț și Tiberiu Balint fiind plasați atât în arest la domiciliu, cât și sub control judiciar după ce iniţial au fost reținuți pentru 24 de ore, angajații CJ Hunedoara au făcut mai multe drumuri la DNA. Mircea Moloţ, Tiberiu Balint, precum şi Vasile Axinte, Milică Pup şi Roberto Venter sunt cercetaţi într-un dosar care vizează infracţiuni de spălare de bani, luare de mită şi fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată, lucrare penală instrumentată de DNA.

[slideshow_deploy id=’19659′]