Comisarul Traian Berbeceanu, premiantul hunedorenilor

Pentru următoarea ediție a campaniei  ”Premianții fără premiu”, ajunsă la ediția cu numărul 105, organziatorii propun o întâlnire cu un om care a generat o polemică puternică în societate, unii l-au susținut, alții l-au suspectat.

COPERTA copy TB

”Evoluția evenimentelor a demonstrat, până acum, că este un om care merită respectul comunității pe care a servit-o cu demnitate și devotament. Vorbim despre Traian Berbeceanu, polițistul al cărui nume este zilele acestea pe buzele tuturor”, se arată într-un comunicat de presă al organizatorilor.

Comisarul șef Traian Berbeceanu, alături de colegii săi din Poliția Română, a reușit de-a lungul timpului să ofere un spațiu public mai sigur. Lupta împotriva criminalității organizate este o muncă grea, istovitoare, care presupune sacrificii în plan personal. O carieră în domeniu presupune, dincolo de integritate, o dăruire puternică, un devotament pentru valori morale și profesionale extraordinar. Numai așa se poate rezista într-o activitate cu stres puternic.

Rezultatele din munca de poliție au fost notabile, nu sunt puține știrile în care acțiunile BCCO Alba-Iulia au fost mediatizate.

”Acum, când judecătorii au stabilit că Traian Berbeceanu este nevinovat, este oportun să-i spunem că-i mulțumim pentru munca sa în folosul nostrum al tuturor. Pentru exemplul de dăruire în plan profesional, pentru întreaga sa carieră, vă propunem să ne întâlnim cu el și să-i spunem că-i mulțumim pentru ceea ce ne oferă. Sâmbătă, 09 iulie 2016, ora 11.00, domnul Traian Berbeceanu vine să-l întâlnim. Aveți ocazia să îl priviți în ochi, să-i spuneți o vorbă caldă și să fiți parte dintre cei care îi vor mulțumi oficial printr-o diplomă și un buchet de flori venind în fața statuii lui Decebal din centrul Devei”, se mai arată în comunicatul de presă.