Pompierii hunedoreni și-au întâmpinat astăzi noii colegi

Efectivele Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Iancu de Hunedoara„ al județului Hunedoara s-au îmbogățit de astăzi cu 6 subofițeri ce vor funcționa în cadrul structurilor Resurse Umane, Logistică, Financiar, Secretariat și Documente Clasificate, Secția Ilia și Detașamentul de Pompieri Petroșani.

dscn3514

Helga, Adina, Andreea, Alexandra, Crinuța și Robert au fost cei mai buni, la finele mai multor testări foarte dure, dintr-un număr mare de concurenți care au aplicat pentru posturile vacante.

Noii pompieri, cinci sergenți majori și un plutonier, au fost prezentați în fața întregului personal de la sediul inspectoratului și au depus, emoționați, jurământul urmând să primească echipamentul, gradele și să intre într-un program de instruire la noul loc de muncă.

Inspectorul șef al I.S.U. Hunedoara, locotenent colonel Viorel Demean, le-a urat bun venit noilor veniți în marea familie a pompierilor și le-a reamintit că, de astăzi, fac parte dintr-o armă foarte iubită și respectată de toți românii. În plus, șeful I.S.U. Hunedoara este convins că experiența și pregătirea fiecăruia, oglindite și în notele foarte mari obținute la testele scrise, vor aduce un plus valoare și vor contribui la bunul mers al activităților în cadrul inspectoratului.

[slideshow_deploy id=’27028′]