Contestatari de meserie

Deponeul ecologic de la Bârcea Mare nu este încă operațional din cauza contestațiilor. Consiliul Județean Hunedoara nu reușește să facă operațional depozitul de la Bârcea Mare.

La fel ca în majoritatea județelor unde există un astfel de depozit, licitațiile sunt contestate. Pe rolul Consiliului Național pentru Soluționarea Contestațiilor a fost depusă o nouă solicitare privind suspendarea unei proceduri derulate de Consiliului Județean Hunedoara.

 

“Văzând solicitarea de suspendare a soluționării cauzei ce face obiectul dosarului nr. 3157/2017, aflat pe rolul CNSC, din cadrul cererii de intervenție (…), înregistrată la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (…), înaintată de către SC SUPERCOM SA (…), ca urmare a contestației aparținând SC GIREXIM UNVERSAL SA (…), împotriva procedurii de negociere fără publicarea unui anunț de participare, organizată de unitatea administrativ teritorială judeȚul Hunedoara (…), în calitate de autoritate, în vederea atribuirii contractului de achiziție publică având ca obiect „Servicii de operare și administrare a Centrului de Management Integrat al Deșeurilor Bârcea Mare, județul Hunedoara”, (…) – Servicii privind deșeurile menajere și deșeurile”, arată documentul de pe site-ul CNSC.

Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor a admis cererea de intervenție a Supercom.

 

“Admite, în principiu, cererea de intervenție aparținând SC SUPERCOM SA. Suspendă soluţionarea contestaţiei nr. 36937/01.09.2017, aparținând SC GIREXIM UNVERSAL SA, în contradictoriu cu unitatea administrativ teritorială județul Hunedoara, până la soluţionarea definitivă a cauzei ce face obiectul dosarului nr. 3407/97/2017, aflat pe rolul Tribunalului Hunedoara, Secția a II-a Civilă, de Contencios Administrativ și Fiscal. Împotriva prezentei încheieri se poate formula plângere, în termen de 5 zile de la comunicare, în baza dispoziţiilor art. 25 alin. (4) din Legea nr. 101/2016”, arată decizia CNSC.

[slideshow_deploy id=’36590′]