Ca de la sportiv la sportiv. Gheorghe Hagi despre Simona Halep

download (10)   La aflarea veştii că Simona Halep a cîştigat turneul de la Indian Wells, Gheorghe Hagi a avut o reacţie demnă de un roman adevărat. Ca de la sportiv la sportiv, fostul fotbalist, astăzi antrenor al echipei Viitorul Constanţa, a declarat:

 „Pe Simona o iubesc si o respect. O felicit ca a castigat. Simona este un exemplu pentru noi si-i doresc sa mearga din ce in ce mai bine, sa fie o mare campioana”.

 Performanţele românilor în sport nu sunt trecute cu vederea, iar ceea ce se întâmplă în tenisul mondial nu  este o întâmplare. Rezultatele Simonei Halep sunt o încununare a muncii de-o viaţă. Astăzi, o mare download (11)campioană a lumii, Simona este cu siguranţă imaginea sportivului perfect. Fără a cuteza o clipă la sacrificiile pe care le presupune o carieră sportivă, tânăra constănţeană, şi-a adăugat în vitrină , trofeu după trofeu şi a ridicat numele României pe cele mai înalte culmi

Simona Halep a câştigat turneul  de la Indian Wells după o finală jucată în compania Jelenei Jankovici,victoria aducându-i primul trofeu din categoria Premier Mandatory, primul ca importanţă după turneele de Grand Slam.

 



« (Știre anterioară)