GALERIE FOTO/ Dascălii, omagiaţi de Primăria Municipiului Petroşani

 

Cadre didactice care şi-au pus viaţa în slujba educaţiei, au format caractere şi au ieşit la pensie de la catedră au fost sărbătorite, luni, la Petroşani.

descărcareAdministraţia publică locală s-a gândit, de Ziua Educatorului, la cei care şi-au pus viaţa în slujba acestei nobile meserii şi, cu răbdare şi dăruire, au modelat caractere. Astfel, 14 persoane -educatori, învăţători, profesori, personal auxiliar şi didactic – care anul acesta şi-au încetat activitatea, au fost premiate în cadru festiv, fiindu-le astfel recompensată, în mod simbolic, munca de modelare a tinerei generaţii.  Pentru premierea acestora, municipalitatea a alocat suma de 6.500 de lei.

ziuaeducatorului-031

“După cei care ne-au dat viață, dascălii sunt oamenii care ne sunt neîndoielnic cei mai dragi. Sunt oamenii care, cu pasiune și migală, cu responsabilitate și profesionalism, modelează caracterul și educația fiecăruia dintre noi. Sărbătorirea Zilei Mondiale a Educatorului îmi oferă prilejul de a le mulțumi tuturor celor care sunt implicați în procesul educațional al tinerilor din comunitatea noastră pentru dăruirea și pasiunea pe care o au în îndrumarea și educarea tinerilor noștri.

Cu această frumoasă ocazie, le urez celor care au oferit și oferă cu generozitate lumina cunoașterii, șlefuind caractere și formând oameni de valoare, un sincer ‘La Mulţi Ani’”, a spus primarul Tiberiu Iacob – Ridzi cu ocazia Zilei Educatorului.

Pe data de 5 octombrie în întreaga lume dascălii sunt sărbătoriţi, recunoscându-li-se meritul lor în formarea valorilor, culturii şi moralei unei societăţi.

ziuaeducatorului-144

ziuaeducatorului-131

ziuaeducatorului-124

ziuaeducatorului-116

ziuaeducatorului-110

ziuaeducatorului-096

ziuaeducatorului-083

ziuaeducatorului-065

ziuaeducatorului-059

ziuaeducatorului-057

ziuaeducatorului-052

ziuaeducatorului-050

ziuaeducatorului-047

ziuaeducatorului-046

ziuaeducatorului-044

ziuaeducatorului-041

ziuaeducatorului-033