Un tânăr din Vulcan este studentul anului la Universtatea de Vest din Timișoara

adrian robuVulcăneanul Adrian Robu a fost declarat astăzi ”Studentul anului” la Universitatea de Vest din Tmișoara la prima ediție a Galei Premiilor Universității de Vest din Timișoara.

Adrian Robu este student al Facultății de Fizică din cadrul prestigioasei universități din vestul țării și asistent Cercetare Științifică la Incmc Timișoara.

Urmându-și strategia esențială de dezvoltare sustenabilă a resursei sale umane, pe principii de recunoaștere a meritului, Universitatea de Vest din Timișoara a instituit o nouă tradiție, cu respect față de trecutul, prezentul și viitorul instituției, o tradiție dedicată premierii excelenței. Pe aceste considerente a luat naștere ‘Gala Premiilor Universității de Vest din Timișoara’, eveniment în cadrul căruia Universitatea recunoaște excelența prin acordarea de premii persoanelor și instituțiilor care în anul precedent au contribuit în mod esențial la dezvoltarea comunității academice și la realizarea misiunii Universității de Vest din Timișoara.

‘Una dintre convingerile mele este că o societate care își cunoaște valorile, are viitorul asigurat. O comunitate care prețuiește performanța, reușește să clădească nu doar pentru prezent, ci și pentru generații întregi, iar universitatea noastră și-a câștigat poziția de lider în societate tocmai prin energia oamenilor săi. Gala Premiilor Universității de Vest din Timișoara este manifestarea aprecierii pe care dorim să o arătăm celor care dau dovadă de eforturi remarcabile în activitatea lor. Implicit, vorbim despre aportul considerabil pe care oamenii îl aduc instituției noastre atât în activitatea didactică și de cercetare, cât și în cea din mijlocul societății’,a declarat Rectorul UVT, prof. Univ. Dr. Marilen Pirtea.

Sursa foto: facebook.

[slideshow_deploy id=’13835′]