Accident cu 3 victime intr-o intersectie din DEVA: ambulanta în misiune, lovită de un sofer neatent

Accident de circulație, sâmbătă ,în jurul orei 16:10 când  un tânăr de 19 ani, din municipiul Deva, care conducea un autoturism pe Bulevardul Iuliu Maniu, din municipiul Deva, la intersecția cu Bulevardul Decebal, din același municipiu, nu a acordat prioritate de trecere unei ambulanțe în misiune, al cărei conducător auto a intrat in intersecţie pe culoarea roşie a semaforului electric, dar cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

13444
„În urma impactului, autoturismul a fost proiectat pe scuarul din intersecție, unde a acroșat o femeie de 33 de ani, din municipiul Deva, care aștepta să traverseze strada.
Accidentul rutier s-a soldat cu rănirea uşoară a trei personae, respectiv a unei tinere de 19 ani, din municipiul Deva, pasageră în autoturism, a unui bărbat de 50 de ani, paramedic din ambulanță (pasager), precum și a femeii de 33 de ani, pieton. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă” au declarat reprezentanții IPJ Hunedoara.

[slideshow_deploy id=’13837′]



(Următoarea știre) »