Burse pentru studenții Universității Petroșani

Universitatea din Petroşani le pregăteşte studenţilor o  nouă provocare. Studenţii Universităţii Petroşani se vor întâlni cu reprezentanţii unei firme de renume. Studenţii şi masteranzii intră într-o competiţie.

univ

Săptămâna viitoare, aceştia se vor întâlni cu reprezentanţii unei societăţi din Timişoara pentru a-şi testa cunoştinţele de inginerie mecanică. La final, cei care au răspuns corect vor primi şi premii. În cadrul dezbaterilor se va ţine cont de o bibliografie vastă precum, organe de maşini, tehnologia presării la rece, tehnologia Injectării, ştiinţa materialelor, dimensionare și toleranţe geometrice, geometrie descriptivă și desen tehnic (realizare epură, cotare desen), mașini unelte – așchiere,  fizică – termotehnică, electrotehnică.

Societatea este una dintre cele mai mari din lume în domeniul automotive, iar aceasta oferă traininguri, burse, dar şi locuri de muncă studenţilor.

“Dacă eşti pasionat de industria auto, te putem ajuta furnizându-ţi subiecte interesante pentru lucrarea de diplomă. Găseşte un profesor care este de acord să îţi coordoneze lucrarea în compania noastră. Putem adapta tema iniţială astfel încât să îndeplinim cererea instituţiei de învăţământ”, arată pe site-ul companiei.

[slideshow_deploy id=’27028′]

 



« (Știre anterioară)