Elevii de la Colegiul Național „Decebal” Deva au fost vizitați de Gina Gogean

Joi, 1 Martie 2018, multipla campioană la gimnastică artistică Gina Gogean în cadrul Programul Național „Campionii României în școală, liceu și universitate”, a vizitat Colegiul Național „Decebal” Deva, unde s-a întâlnit cu peste 200 de elevi și cadre didactice.

Domnul prof.dr. Marian Florin Ilieș, directorul Colegiului, în calitate de gazdă, i-a salutat pe cei prezenți, iar eu am prezentat Programul Național „Campionii României în școală, liceu și universitate”. Gina Gogean a împărtășit momente din viața de sportiv de performanță, de la începutul carierei și până în viața de zi cu zi”, a declarat Lorincz Szell, director al DJST Hunedoara. 

La eveniment au participat Nicolae Gavrea, jurnalist sportiv și Dorin Reclaru, profesor de educație fizică și sport, fost director al Direcției pentru Sport a județului Hunedoara.

 „Faceți mișcare și sport în fiecare zi, cel puțin15 minute, chiar dacă nu faceți un sport de performanță. Faceți sport pentru voi, pentru sănătatea voastră !” , i-a îndemnat Gina Gogean pe elevii prezenți la acest eveniment.

[slideshow_deploy id=’19869′]