Jumătate de secol de educație la Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida

Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida din Petroşani aniversează, în luna septembrie, 50 de ani de ani de educaţie. În acest sens vor fi organizate mai multe evenimente, iar municipalitatea de la Petroşani va susţine financiar acţiunile.

4

“Încă de la începuturile sale, Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida este recunoscut drept etalon al învăţământului tehnic şi profesional din Petroşani, întrucât acesta a oferit, de-a lungul existenţei sale, o paletă largă de specializări pentru învăţământul profesional, în cadrul acestuia, elevii având posibilitatea să se formeze în meserii din domeniul mecanic, electric, mecanic auto, construcţii, confecţii textile sau estetică şi îngrijirea corpului omenesc. Astfel, şi în prezent, colegiul are o ofertă educaţională variată, pentru orice vârstă şi preferinţe, având toate formele de şcolarizare: liceu zi, liceu seral, a doua şansă, şcoala postliceală şi şcoală de maiştri. De asemenea, implicarea şcolii în proiectele internaţionale Comenius şi Leonardo da Vinci permite elevilor şi o colaborare şi o comunicare benefică cu tinerii din ţările europene, ajutându-I în acest fel să-şi contureze mai realist cariera şi priorităţile în viaţa socială”, se arată în nota de fundamentare a proiectului de hotărâre prin care se propune alocarea sumei de 5000 de lei pentru organizarea manifestărilor de la Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida din Petroşani.

Banii sunt necesari pentru realizarea de broşuri cu monografia liceului, plachete, mape, pixuri personalizate şi diplome aniversare.

[slideshow_deploy id=’20328′]

 



« (Știre anterioară)