Bucurii de Crăciun pentru o familie din Petroșani din partea Consiliului Consultativ al Tinerilor

 

cct2Evenimentul caritabil organizat vineri după amiază de Consiliul Consultativ al Tinerilor din municipiul Petroșani, în parteneriat cu Asociația Casa Pro Urbis și Primăria Municipiului Petroșani, constând într-un concert caritabil care a adus în fața unr oameni iubitori de frumos, dar și cu darul genrozității, câțiva dintre cei mai talentați artiști din localitățile Văii Jiului.

Acțiunea a avut ca scop strîngerea de fonduri pentru ajutorarea unei familii nevoiașe care locuiește lângă Peștera Bolii. Familia Calo – despre care este vorba – a intrat în ultimele luni în atenția preotului Selaje care împreună cu voluntari de la parohia domniei-sale, a reușit să le refacă acoperișul casei, să le refacă zugrăveala. Însă această familie cu 4 copii cu vârsta de 3,6,8 și 11 ani are nevoie de multe altele pentru a putea asigura un trai acceptabl pentru cei 4 copii. Deși sunt foarte, foarte săraci, sunt curați, au bun-simț.

Voluntarii din cadrul Consiliului Constltativ al Tinerilor au inventariat nevoile acestei familii, apreciind că familia Calo are nevoie, printre altele, de mobilier pentru locuință, vase de bucătărie, prosoape de baie, frigider, haine, încălțăminte, lemne pentru foc, alimente dar și de un pom de Crăciun împodobit cum se cuvine și cu mici daruri pentru copii.

În urma acțiunii caritabile organziate de Consiliul Consultativ al Tinerilor, Asociația Casa Pro Urbis și Primăria municipiului Petroșani, primele evaluări ale donațiilor primite cu acest prilej confirmă faptul că bilanțul acțiunii organizată în scop caritabil este foarte bun.

cct1

”Mulțumim tuturor celor ce au contribuit financiar sau prin obiecte diferite, la acțiunea care a reușit să-i facă pe cei prezenți, să simtă Spiritul Bunătății, al Generozității, al Bucuriei de a fi în serviciul celorlalți. Mulțumim părintelui Selaje pentru susținere și pentru mesajele pline de căldură. Mulțumim grupului de debate Impact InfoPet, mulțumim colindătorilor de la școala I.G.Duca, coordonați de d-ra prof. Matilde Stoica. Mulțumim colaboratorilor noștri de la Asociația Casa Pro Urbis, de la fundația Caritas și de la Asociația Pro Parâng”, a declarat Eduard Wersanski, președintele Asociației Casa Pro Urbis.cct3

[slideshow_deploy id=’27126′]