Parteneriat în beneficiul elevilor

Colegiul Național Mihai Eminescu din Petroșani este, în acest an școlar, școală Microsoft. Colegiul Național Mihai Eminescu din Petroșani este cel mai bun din județ. Nu sunt vorbe fără fond. Rezultatele obținute de absolvenții acestui colegiu la examenul de bacalaureat o dovedesc. Mai mult, începând din acest an, cel mai prestigios liceu din județ este școală Microsoft, iar beneficiile pentru liceenii de aici sunt multiple.
“Anul trecut școlar am intrat în legalitate cu licențele la cele două rețele de calculatoare șI pentru aceasta mulțumim Consiliului Local care ne-a sprijinit. Datorită faptului că s-au făcut foarte multe conturi pe Microsoft am fost declarațI școală Microsoft pentru acest an școlar. Este o mare onoare pentru sunt doar șase colegii în țară care au fost declarate școală Microsoft șI ceea ce oferă acest program este o platformă de e-learning. Atât pentru profesori cât șI pentru elevi există instrumente digitale în ceea ce privește predarea lecțiilor, utilizarea platformei, accesibile din toată lumea. Dacă vom avea rezultate, lucrurile vor deveni mult mai interesante, în contextul în care Microsoft ne va furniza echipament hi-tech și schimburi internaționale de experiență”
, a  spus Alexandru Lăutaru, directorul Colegiului Național Mihai Eminescu din Petroșani.

Totodată, șI cea mai mare platformă de comerț online le oferă celor mai buni elevi matematicieni vor avea parte de o pregătire temeinică în centrele de excelență.

“Începând din acest an școlar, EMAG, pentru elevii cu performanțe deosebite va face efortul de a susține pregătirea lor în centrele de excelență. Mă refer deocamdată pentru cei care au abilitățI la matematică, urmând ca acest program să fie extins în lunile următoare la fizică șI chimie”, a mai spus sursa citată.

[slideshow_deploy id=’20328′]



« (Știre anterioară)