Copilăria, în centrul atenției

Miss și Mister Copilărie, este noul proiect al Cenaclului “Pas cu Pas” din Lupeni.

Reprezentanții Cenaclului “Pas cu pas” din Lupeni vor să le ofere copiilor un spectacol, în care personajele principale sunt chiar ei, cu inocența lor. În acest sens, cer șI sprijinul autorităților locale. Pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local se află un proiect de hotărâre privind “aprobarea participării Consiliului Local al municipiului Lupeni în calitate de coorganizator al spectacolului concurs pentru copii “Miss șI mister copilărie”, împreună cu Asociația Culturală Iosif Tellman, prin Cenaclul Pas cu Pas”.

 

„Având în vedere solicitarea (…) primită din partea doamnei prof. Petronela Baldovin, coordonator al Cenaclului “Pas cu pas”, în cadrul Asociației Culturale Iosif Tellman, de a organiza în comun cu Consiliul Local al municipiului Lupeni un spectacol-concurs pentru copii “Miss și Mister Copilărie”, în sala de spectacole a Palatului Cultural Minerul Lupeni, după analizarea în fapt și în drept consider solicitarea ca fiind binevenită”, arată Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.

Primăria și Consiliul Local al municipiului Lupeni vor pune la dispoziția organizatorilor sala și suma de 1000 de lei.

“În cadrul acestui parteneriat, Consiliului Local și Primăriei municipiului Lupeni le revine sarcina de a pune la dispoziție sala de spectacole a Palatului Cultural Minerul Lupeni pe timpul derulării spectacolului, de a aloca suma de 1000 de lei necesară pentru organizarea evenimentului, iar doamna profesor Petronela Baldovin se va ocupa de tot ceea ce înseamnă pregătirea și susținerea acestuia”, mai explică primarul municipiului Lupeni în nota de fundamentare a proiectului de hotărâre.

Spectacolul se va organiza în data de 20 octombrie, între orele 17:30-19:30, intrarea fiind liberă.

[slideshow_deploy id=’36590′]



« (Știre anterioară)