Cazinouri online vs. cazinouri offline – ce sa alegi in 2024?

Romanii care vor sa experimenteze distractia la jocurile de noroc au in ziua de astazi doua posibilitati clare: salile de jocuri stradale sau cazinourile de pe internet. Pentru a face o alegere inteligenta, trebuie sa cunosti plusurile si minusurile fiecarei situatii in parte si tocmai asta iti voi prezenta eu in cadrul acestui articol.

Voi face o comparatie intre cazinourile online si cele offline, luand in calcul cele mai importante aspecte precum oferta de jocuri, confortul, bonusurile, sansele de castig si altele. Vei putea decide apoi de unul singur care este varianta ideala pentru tine de a accesa jocurile de noroc favorite.

1. Confortul si comoditatea

In ceea ce priveste comoditatea, nici macar nu exista vreun termen de comparatie intre salile de jocuri stradale si cazinourile de pe internet. Bineinteles ca acestea din urma iti vor oferi confortul deplin pe care probabil si tu il cauti.

Avand un cont deschis pe o platforma licentiata de jocuri, te vei putea distra in orice moment doresti si de oriunde te-ai afla, prin intermediul telefonului. Poti sa uiti astfel de drumurile facute pana la sala de jocuri din cartierul tau sau de programul limitat de functionare a acesteia.

Toate jocurile vor fi la doar cateva click-uri distanta, deci le vei putea accesa intr-o pauza la locul de munca, in vacanta, la intalnirile cu prietenii sau in orice alt context doresti.

Mai mult decat atat, pe internet beneficiezi de intimitate deplina, fiindca vei juca sub un nume de utilizator, deci nimeni nu va afla ca participi la jocuri de noroc, in cazul in care vrei sa te feresti de acest lucru.

2. Ofertele promotionale

Pentru accesarea jocurilor de noroc este intotdeauna util sa ai la dispozitie un buget cat mai ridicat, pentru a-ti creste sansele de reusita. In acest sens, in cazinourile de pe internet iti vin in ajutor ofertele promotionale, asa cum este si cazul ofertei cu cod bonus Yoji Casino, de exemplu.

Bonusurile sunt foarte consistente si diversificate, iar uneori poti sa incasezi chiar si bonusuri gratuite fara depunere, care iti vor permite sa te distrezi complet gratuit, fara riscuri financiare.

Pe langa acestea, exista bonusuri la depunere, bonusuri de fidelitate, bonusuri aniversare, turnee de sloturi cu premii fabuloase si multe altele.

Asadar, si la acest capitol al promotiilor, cazinourile online conduc detasat in lupta cu salile de jocuri stradale. In cadrul acestora din urma poti eventual sa primesti bauturi gratis sau cateva oferte speciale daca esti un client fidel.

3. Oferta de jocuri

Ca sa ai parte de distractie garantata si de o sesiune de joc cat mai placuta, trebuie sa beneficiezi de o gama cat mai diversificata de jocuri.

In salile de jocuri stradale optiunile nu sunt prea numeroase. Probabil vei gasi aparate cu cateva sloturi invechite, iar daca este vorba despre un cazinou mai mare, vei avea la dispozitie si cateva mese de ruleta sau blackjack.

De partea cealalta, cazinourile de pe internet surprind prin gama uriasa de jocuri de noroc. Vei gasi mii de pacanele de la cei mai renumiti provideri din industrie, alaturi de jocuri de masa si carti (ruleta, blackjack, baccarat, barbut, poker etc), jocuri cu dealeri live, iar uneori chiar si loterii internationale si sporturi virtuale.

Mai mult, oferta din cazinourile online este mereu imbunatatita, ceea ce inseamna ca n-ai nicio sansa sa te plictisesti vreodata si vei gasi intotdeauna noi jocuri interesante la care sa-ti incerci norocul.

4. Sansele de castig

Probabil si tu, ca multi alti romani, iti doresti ca pe langa distractie sa beneficiezi si de castiguri la jocurile de noroc pe care le accesezi.

Din start trebuie sa stii ca in cazinourile online vei avea o sansa de castig mult mai mare decat in salile de jocuri stradale, iar acest lucru este demonstrat de cifre concrete.

Toate jocurile de noroc functioneaza pe baza RTP (Return to Player), un indice care exprima procentual cati bani se intorc la jucatori sub forma de castiguri, din totalul banilor pariati in cadrul jocului respectiv.

Pe internet vei gasi o multime de sloturi cu RTP de peste 95-96%, ceea ce inseamna sanse excelente de castig. Aparatele de sloturi din salile offline nici macar nu se apropie de aceasta cifra, deci este mult mai greu sa obtii castiguri in cadrul lor.

Aceste diferente mari la sansele de castig se pot explica foarte usor prin costurile mai ridicate de operare a salilor de jocuri stradale. Acolo intervin cheltuieli cu chiria, plata angajatilor, utilitati si in plus nici fluxul de clienti nu este unul atat de ridicat ca pe internet.

Datorita numarului mare de jucatori, dar si a costurilor de functionare mai reduse, cazinourile online pot oferi atat rate de plata mai bune, cat si oferte promotionale atractive.

5. Taxele si impozitul pe castiguri

In ceea ce priveste taxele, acestea sunt identice atat pentru cazinourile online, cat si pentru cele offline. Totusi, tot in cazinourile de pe internet este mai avantajos sa joci si pentru a-ti demonstra asta iti voi da un exemplu.

In cazul in care ai castigat peste 10.000 lei intr-o sala de jocuri, atunci te vei incadra la pragurile de impozit superioare si practic vei pierde o multime de bani din cauza acestora.

De partea cealalta, in cazinourile online sunt impozitate retragerile. Poti astfel sa optezi pentru a retrage de mai multe ori sume de sub 10.000 lei si astfel te vei incadra la impozitul minim de 3%.

In acest mod vei scuti practic plata unor taxe uriase catre Statul Roman, iar acest lucru poti fi sigur ca se va simti din plin in buzunarul tau.

Asadar, tinand cont de analiza facuta in acest articol, concluzia este una clara: cazinourile online reprezinta alegerea corecta in 2024, iar in acest fel se explica si “apetitul” tot mai ridicat al romanilor pentru aceste platforme de gambling.

Daca iti plac jocurile de noroc, ar trebui sa te indrepti si tu catre cazinourile de pe internet, acolo unde vei beneficia de cea mai buna experienta de joc posibila si de o multime de avantaje.