Bazin închiriat

 

descărcareAdministraţia locală de la Petroşani a închiriat bazinul didactic unui instructor. Astfel, cei care vor să îşi trimită copiii să înveţe să înoate pot face acest lucru contra unei sume de bani.

“Vreau să fac un apel şi la cetăţenii care vor să facă cursuri de înot, în special celor care au copii, pot să ia legatuar cu o persoană de contact. Avem închiriat bazinul pentru o persoană autorizată iar doritorii pot încheia contracte cu persoană autorizată, instructorul de înot, contra cost. Preţul nu îl ştiu pentru că acel contract va fi încheiat cu persoana respectivă. În ceea ce îi priveşte pe doritori de la bazin aceştia pot merge pe billet sau pe abonament. Preţul unui billet este de 10 lei pe şedinţa pentru adulţi şi 5 lei pentru copii şi studenţi. Există şi posibilitatea încheieri unui abonament care este de 100 de lei pentru adulţi şi 50 de lei pentru copii. Şedinţa înseamnă două ore iar cei care doresc să stea mai mult trebuie să plătească o taxă suplimentară pe oră”,  a declarat Daniel Vişan, director executiv SPADPP Petroşani.

Administraţia locală de la Petroşani primeşte 5 lei/cursant/şedinţă. Cei care se inscriu la cursurile de inot vor plati doar cursurile costul intrari la bazin va fi suportat de catre instructorul de inot care este persoana fizica autorizata si care are contract de inchiriere cu administratia bazinului.

 

 



« (Știre anterioară)