Consilierul politic al Ambasadei SUA e oaspete al judeţului Hunedoara

arion si debra suaConsilierul politic al Ambasadei Statelor Unite ale Americii în România, Debra Hevia este oaspete al judeţului Hunedoara în aceste zile. Domnia sa a răspuns invitației lansate de Primăria Hunedoara de a participa la Festivalul de Operă şi Muzică Clasică Opera Nights.

În cursul zilei de astăzi, Debra Hevia a avut o întrevedere cu primarul Viorel Arion. În cadrul întâlnirii s-au discutat aspecte legate de oportunitățile de investiții în municipiul Hunedoara, de potențialul turistic al zonei și de sprijinirea mediului de afaceri.

Totodată, consulul politic al Ambasadei SUA a solicitat informații cu privire la sistemul educațional, sănătate și dezvoltarea economică din municipiul Hunedoara. Diplomatul american a afirmat că demersurile întreprinse pentru atragerea investitorilor străini în zonă reprezintă o prioritate pentru municipiul Hunedoara și a promis să transmită reprezentanților diplomatici ai Statelor Unite ale Americii informațiile primite despre orașul nostru.

În această seară Debra Hevia va participa, împreună cu familia, la spectacolul de operă “Nabucco” ce va avea loc la Castelul Corvinilor în cadrul Festivalului de Operă şi Muzică Clasică Opera Nights.

[slideshow_deploy id=’17390′]