ARTIȘTI DIN 26 DE ȚĂRI ALE LUMII ÎN VIZITĂ LA CASTELUL CORVINILOR

artisti la castel26 de artiști din 21 de țări, toți participanți la „Tabara Internațională de Artă Plastică Inter-Art 2016”, ajunsă la ediția cu numărul 21, organizată în perioadă 10-26 August 2016 la Aiud, au vizitat duminică, 21 august, Castelul Corvinilor.

Primăria Municipiului Hunedoara, prin Muzeul „Castelul Corvinilor”, este pentru al doilea an consecutiv parteneră a acestui eveniment cultural de excepție. Programul manifestării oferă participanților ocazia de a vizita cele mai reprezentative monumente istorice din România.

Tabăra Internațională de Artă Plastică “Inter-Art” Aiud a fost inaugurată în 1996 și a reușit să se impună atât pe plan național cât și internațional prin numărul mare de țări participante, multitudinea secțiunilor oferite (pictură, grafica, gravură, sculptură, artă foto-video, instalație, design vestimentar) și prin programul său complex. Este cotată ca una dintre cele mai importante tabere de creație din Europa de Est. Ediția din acest an a reunit artiști din 21 de țări, și anume: România, Bahrain, Bosnia și Herțegovina, Canada, Croația, Cuba, Finlanda, Franța, Germania, Marea Britanie, Grenada, Ungaria, Haiti, Indonezia, Italia, Coreea, Moldova, Serbia, Slovenia, U.S.A. și Republica Vietnam.

[slideshow_deploy id=’19869′]



« (Știre anterioară)