La Uricani, primarul Dan Buhăescu a dat startul pentru noul an școlar

scoalauricani1Într-o comunitate mică, dar unită, așa cum este comunitatea locală a Uricaniului, fiecare moment din viața urbei este trăit la intensitate maximă. Atunci când este însă vorba despre momentul care marchează debutul unui nou an școlar, emoțiie se dublează.

Cu aceste sentimente au întâmpinat astăzi, și la Uricani, elevii Școlii gimnaziale nr. 2 și ai Liceului Teoretic ”Retezat”, dar și copii de la grădinițele din localitate, întâlnirea cu noul an școlar. O întâlnire de la care nu au lipsit profesorii lor dragi, părinții și bunicii, dar și reprezentanții autorităților publice locale. De altfel, primarul Dănuț Buhăescu a fost cel care a dat startul noului an școlar la fiecare dintre unitățile de învățământ din orașul Uricani, inclusiv la micuța școală gimnazială de la Câmpu lui Neag.

”După o vacanţă lungă şi frumoasă începe un nou an şcolar plin de emoţii, aşteptări şi speranţe. Vă urăm tuturor, dragi copii,  un an școlar frumos, cu rezultate cat mai bune, de care să ne bucurăm cu toții, atât cadre didactice, cât si părinți. Tuturor elevilor le doresc, în noul an, mult succes, sănătate și spor la învățătură. Așa să ne ajute Dumnezeu !”, ne-a declarat Dan Buhăescu, primarul orașului Uricani.

Acesta a dat asigurări că noul an de învățământ a debutat la Uricani fără probleme și că autoritățile publice locale vor face în așa fel încât activitatea și grădinițe, școli și liceu să se desfășoare în cele mai bune condiții.

scoalauricani2

***

scoalauricani3

***

scoalauricani5

***

scoalauricani7

[slideshow_deploy id=’24093′]