Răfuiala interlopilor din vestul Văii se lasă cu pedepse

Membrii celor două grupări interlope care s-au războit cu bâtele, ziua în amiaza mare, pe străzile din localitatea Aninoasa, sunt la un pas de a-și primi pedeapsa.

03-razie-interlopi-aninoasa-si-vulcan-71
Nu mai puțin de 12 tineri au fost trimiși în judecată, toți fiind identificați și reținuți în urma unei acțiuni în forță a polițiștilor din Aninoasa și IPJ Hunedoara. Aceștia sunt judecați pentru încăierarea stârnită spre sfârșitul anului trecut, pe străzile Aninoasei, iar procesul aflat pe rolul Judecătoriei Petroșani este la un pas de final. Răfuiala dintre cele două grupări, una din Vulcan și cealaltă din Aninoasa, a pornit de la o tânără din Iscroni. Adolescenta s-ar fi încurcat cu un tânăr Muntean Mircea, din Vulcan, iar pretendenții din Aninoasa ai tinerei s-au opus relației. Așa că vulcăneanul a descins împreună cu amicii săi şi a pornit un scandal monstru pe străzile coloniei din Aninoasa. Conflictul a fost aplanat de polițiști, însă taberele au continuat să se ameninţe şi plănuiau o nouă răfuială. Socoteala le-a fost dată peste cap de o razie de proporții a poliţiştilor din Aninoasa, Vulcan și Petroşani. Oamenii legii, susținuți de trupele speciale dat fiind faptul că indivizii sunt extrem de violenţi, i-au luat din pat pe cei mai mulți dintre bătăuși, majoritatea fiind cercetați și în alte dosare penale pentru infracţiuni care pleacă de la furt şi până la cele cu violenţă.
De altfel, în urma descinderii, anchetatorii au găsit în casele interlopilor televizoare de ultimă generaţie, diferite echipamente electronice și alte bunuri ce erau susceptibile că provin din spargeri. Cei mai mulți dintre interlopi sunt recidiviști, iar Muntean Mircea, cel care a pornit bătaia de stradă, se află după gratii unde execută o condamnare pentru conducere fără permis, dar și un rest de pedeapsă de la o condamnare anterioară.
[slideshow_deploy id=’27126′]



« (Știre anterioară)