Deva se transformă în destinația iubitorilor de bunătăți românești

De vineri și până duminică (30 septembrie – 2 octombrie), Kaufland România invită locuitorii orașului Deva la primul „Târg de bunătăți românești”, organizat în parcarea magazinului său din strada Calea Zarandului nr. 67. Cea dintâi ediție a evenimentului în Deva face parte din inițiativa amplă a Kaufland de a susține producătorii români și din pasiune pentru savoarea și prospețimea produselor autohtone.

targ-de-bunatati-romanesti_kaufland_

Seria de târguri dedicate partenerilor autohtoni ai Kaufland va continua până la finalul anului în parcările magazinelor din Hunedoara, Alba Iulia, Mediaș și Sighișoara.

Târgul din Deva va fi deschis în intervalul orar 09:00 – 19:00, iar iubitorii de produse românești sunt așteptați să se bucure de preparate culinare tradiționale – de la carne și brânzeturi până la dulciuri de casă, plăcinte pădurănești, must și alte băuturi proaspete, toate 100% românești.

Amenajat în 15 căsuțe de poveste, „Târgul de bunătăți românești” își va aștepta oaspeții cu o gamă largă și variată de produse autohtone de la peste 50 de producători români, fermieri și făuritori de produse cu specific românesc unicat.

Vizitatorii vor putea găsi:

  • Must, legume și fructe, sucuri de fructe proaspete;
  • Dulciuri de casă, preparate după tradițiile românești (turtă dulce, prăjituri de casă, plăcinte pădurănești);
  • Carne și preparate tradiționale (cârnați, specialități);
  • Lactate proaspete (brânzeturi, cașcaval);
  • Produse de panificație;
  • Ulei presat la rece
  • Miere și produse apicole;
  • Plante medicinale;

“Prin această serie de târguri, Kaufland România acordă producătorilor și fermierilor locali spațiu de vânzare și logistică în mod gratuit, din dorința de a-i sprijini să aducă produsele lor și mai aproape de români. Această inițiativă se înscrie în angajamentul asumat de Kaufland România încă de la intrarea sa pe piața autohtonă, din 2005, de a susține, promova și încuraja producătorii români, declară Valer Hancaș, Manager Corporate Affairs & Comunicare Kaufland România

[slideshow_deploy id=’24093′]