Pianistul Fabiani Prcsina, în concert live cu Andrea Bocelli, la București și Cluj

Fabiani Prcsina, talentatul pianist din Valea Jiului va concerta luna viitoare, în România, alături de celebrul tenor Andrea Bocelli.

Bocelli va susține două concerte în România, în 22 iunie la București și în 25 iunie, la Cluj Napoca. Celebrul tenor italian a fost fascinat de talentul artistic al tânărului artist din Petroșani și l-a invitat să-i fie alături în cele două concerte extraordinare pe care le va susține în România. Potrivit organziatorilor acestui concert, cei doi, vor cânta în duet o piesă indită, din repertoriul nu mai puțin celebrului Elvis Presley.

Fabiani Pricsina din Petroşani are numai 13 ani, dar este deja considerat cel mai bun tânăr pianist al lumii, este elev al secției de muzică de la Şcoala Gimnazială „I.G. Duca” din Petroşani şi de-a lungul timpului a reuşit să obţină nenumărate premii la diverse competiţii naţionale şi internaţionale. În anul 2015, Fabiani a obţinut premiul I la Concursul Internaţional de Pian de la Nisa, Franţa, devenind cel mai bun tânăr pianist al lumii.

[slideshow_deploy id=’17636′]