Olimpicii ”meseriași” ai județului Hunedoara se vor întrece la Colegiul din Vulcan

Colegiul Tehnic Mihai Viteazul din Vulcan intenționează să obțină dreptul de a organiza și în acest an Olimpiada Școlară Județeană la disciplinele din cadrul ariei curriculare Tehnologii, Educație Tehnologică, precum și etapa județeană a Concursului pe meserii. În acest scop, la Vulcan a avut loc o întrunire a conducerii Colegiului, a cadrelor didactice de la disciplinele tehnice și a reprezentanților de spcialitate ai Inspectoratului Școlar Județean. la ântâlnire au participat și membri ai Clubului Rotary Valea Jiului-Petroșani care și-au exprimat dorința de a susține acest proiect educațional.

Pentru Colegiul vulcănean este a doua ocazie de a fi organizator al unei olimpiade la nivel județean, ceea ce reconfirmă aprecierile pozitive de care se bucură această instituție de învățământ pre-universitar, la nivelul Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara.

Prima etapă a olimpiadei școlare la discipline tehnice s-a derulat în aceste zile la Vulcan, Colegiul Tehnic ”Mihai Viteazu” fiind gazdă pentru un număr apreciabil de elevi și profesori coordonatori ai acestora din tot județul, care s-au întrecut în prima etapă a acestor competiții olimpice.

 

[slideshow_deploy id=’27126′]